Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

De Partij Voor De Dieren Een Stem Voor Ecologie En Dierenrechten

De Partij voor de Dieren: Een Stem voor Ecologie en Dierenrechten

Geschiedenis van de Partij voor de Dieren

De Partij voor de Dieren (PvdD) is een Nederlandse politieke partij met een uitgesproken ecologische signatuur. De partij werd opgericht op 28 oktober 2002 en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke stem in het Nederlandse politieke landschap.

Bedenker en Fractievoorzitter Niko Koffeman

Nico Klaas Niko Koffeman (geboren 12 mei 1958 in Maassluis) is de bedenker van de Partij voor de Dieren. Hij is een Nederlands politicus, communicatieadviseur en dierenrechtenactivist. Sinds 2007 zit Koffeman namens de PvdD in de Eerste Kamer als fractievoorzitter.

Koffeman is een fervent voorvechter van dierenrechten en speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van het partijbeleid. Hij ijvert voor een samenleving waarin mens, dier en milieu in harmonie leven.

Marianne Thieme: Mede-oprichter en Politiek Leider

Marianne Thieme is mede-oprichter en voormalig politiek leider van de Partij voor de Dieren. Op 22 november 2006 werd zij in het parlement gekozen voor de eerste politieke partij voor dierenrechten ter wereld.

Thieme heeft zich onvermoeibaar ingezet voor dierenwelzijn en milieubescherming. Haar inspanningen hebben geleid tot belangrijke wetgeving ter bescherming van dieren en de natuur.


Comments